Valp fra meg

Jeg vil gjerne selge valpene til aktive mennesker som ønsker å være aktive med- og jobbe med sin labrador, og jeg er veldig opptatt av at de skal komme til gode hjem.

Labrador er en jakthund, og for at den skal bli en tilfreds og trivelig hund bør den få benytte sine medfødte anlegg. Det betyr ikke at man trenger å være aktiv jeger eller trene retrieverjakt, men man bør som et minimum jobbe med hundens naturlige apporterings- og sporinstinkter og naturlige vilje til å ville samarbeide med sin fører.

Hvis du mener at en valp fra meg - og labradoren - passer inn i ditt/deres liv, send meg gjerne en mail på post@jamboniskennel.com hvor du forteller hva du kan tilby hunden, hvordan du ser for deg hverdagen, tidligere erfaring og tanker om det første leveåret til hunden.

Jeg lover aldri en valp og jeg velger selv kjøpere til mine valper. Jeg har et krav om at alle interesserte skal komme på besøk, både for å hilse på meg og få et inntrykk av meg som oppdretter og hvordan mor og valper lever. 

Med valpen følger:

* Stamtavle og registrering fra Norsk Kennel Klubb

* Veterinærattest som er noen dager gammel før valpen leveres

* Kjøpsavtale (NKK sin standardkontrakt med egendefinert bilag)

* Valpene er chipet og ormekurbehandlet

* Kostholdsplan og stell av valpen

* Informasjon om rasen

* Valpefôr

* Valpepakke

* Livslang oppfølging og veiledning

* Tilbud om medlemskap i Norsk Retrieverklubb

* Tilbud om forsikring i Agria

* Valpene er forsikret til og med levering , vi anbefaler at forsikring tegnes så fort som mulig for å unngå karenstid og at dere velger livsforsikring i tillegg til vanlig veteinærforsikring

Del denne siden